Väldigt populärt

Det har blivit väldigt populärt med läppförstoring i Stockholm, ja det är intressant hur det hela tiden kommer nya trender. Det är bra att det finns saker för alla, ibland kanske man har ett komplex eller likände för något i sitt utseende. Har en kompis och hon har gjort läppförstoring för hon har komplex för sin överläpp som hon tycker är för smal. Och då är det ju bra att hon kan göra det så att hon trivs bättre med sig själv.


Finns något för alla

Ja det finns verkligen något för alla och det är väl bra att det gör det, så att alla kan må så bra som möjligt. Ja trender kommer och går och det är ju intressant att det kan vara så olika från årtionden. Men samtidigt ser man att det hela tiden finns olika typer av trender när det kommer till utseende och till kläder.
Det är roligt med kläder tycker jag, det finns så många olika stilar som är härliga och det är verkligen en härlig sak att kunna utrycka sin stil i kläder.
Man kan klä sig efter humör och se vad man känner för att ha på sig just idag. Ja det är ju något som kan skifta från dag till dag tycke jag i alla fall.
Ja man har ju haft olika stilar genom åren också och det har ju varit kul att man har haft olika stilar och det är kul att man kan skifta från dag till dag. Det gör det hela lite roligare enligt mig i alla fall. Min syster har också haft väldigt många olika stilar och det har varit kul att se att hon har haft så många olik stilar genom åren. Ja det är verkligen ett sätt att uttrycka sig på och det är härligt att se att vi alla är olika.