Köpa markis

Det kanske är dags att köpa en markis hem från Beroma i Bromma, ja det är så fint med markiser tycker jag och det gör så mycket för själva huset. Det blir som pricken över iet. Ja det är så fint och det är något som fler hus skulle se bra ut av att ha. Kan vara något att planera för i sommar kanske? Kan vara kul att göra iordning uteplatsen lite grann och få det att bli lite mysigare än vad det kanske är just nu. Plus att det alltid är kul att göra on lite hemma, man mår bra av att göra om det lite tycker jag i alla fall.

Många fina saker att göra

Ja det finns mycket fint som man gärna gör och fixar i ordning hemma när våren och sommaren kommer. Det är som att man får mer ork och lust att hålla på med saker och det är rätt skönt att kunna ta det lite lugnt och skönt när det är höst och vinter.
Så det är kul att nu sitta och planera för vad man ska hitta på till sommaren för att få det att blir sådär extra fint och vackert. Ja det tycker jag i alla fall, och det är ju toppen när det går att göra på ett enkelt och fint sätt som inte tar alla semester att göra för det vill man ju inte. Man vill ju kunna koppla av och bara ta det lugnt också eller att resa någonstans om man har lust att åka.
Ja det finns så mycket kul som man längtar efter till att få göra och hitta på. Så det kan vara bra att planera i tid så att man hinner med allt som man vill hinna med utan att det blir stressigt för den delen. Ja kul med fint hus.